WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Robuuste kinderkamer meubels

De meubels in de baby- of kinderkamer mogen best robuust zijn. Grote meubels geven rust en de kamer oogt er groter en ruimtelijker door. Coming Kids heeft twee meubelseries met deze robuuste look. De Salty en de Zanzi. De een is ‘salty-wit’ en de ander heeft een stoere grijstint. 

Robuuste kinderkamer meubels

Salty Coming Kids

Witte meisjeskamer

Zanzi kinderkamer

stoere jongenskamer

Robuuste kinderkamer meubels

Meubelserie Salty

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de meubelserie Salty een witte afwerking. De meubels zijn voorzien van een transparante witte beits. Hierdoor zijn de houtnerven en structuren nog goed zichtbaar. Dit geeft de meubels sfeer en karakter. In deze collectie vind je zowel meubels voor de babykamer als voor peuters en tieners. Combineer deze collectie met industriële accessoires en steigerhout voor een stoere look. Of juist met knalkleurtjes voor een vrolijke meidenkamer.

De babykamer Salty bestaat uit een ledikant, commode plus plank, linnenkast en een box. De tienerkamer collectie heeft naast een bed met bedlade ook een nachtkastje, een bureau en een bijpassende boekenkast.

Kinderkamer Zanzi

Wie de kamer een tikkeltje stoerder wil maken, gaat voor de grijze variant van de Salty: de Zanzi. In deze collectie vind je dezelfde babykamer en kinderkamermeubels als bij de Salty, maar dan afgewerkt met een grijze beits. Vooral voor een gave tienerkamer is deze collectie perfect, zie de foto’s hieronder voor de nodige inspiratie.

Combineer de Zanzi collectie met kleurrijke accessoires in snoeptintjes voor in de babykamer en krijg weer een heel ander effect!

Verkoopadressen

Kijk hier voor een Coming Kids dealer bij jou in de buurt of bezoek een van de webshops waar ze de collectie van Coming Kids verkopen.

Bron: Coming Kids

nog meer: wooninspiratie