WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Rijstlampen

Rijstpapier is een heel dun soort papier. Met een lampje erachter krijg je een mooie, zachte lichtbron. Er zijn simpele witte rijstlampen te koop, maar ook vrolijk versierde exemplaren. De leukste rijstlampen vind je hieronder.Rijstlampen

Rijstlampen voor de tienerkamer

Een lamp voor de kinderkamer wordt al snel te kinderachtig voor jouw tienerzoon of dochter. Daar verkoopt Happy Market hele mooie rijstlampen met een retro print. Deze lampen zijn handgemaakt van gerecycled papier en passen perfect in een tienerkamer.

Rijstlampen versieren

Bij de Ikea koop je simpele witte rijstlampen, staand of hangend. Op zichzelf al heel mooi, dus wit laten is ook een optie. Maar je kunt er ook iets speciaals mee doen! Geef de rijstlamp bijvoorbeeld een verfbadje, zoals in het zelfmaakidee te vinden op vtwonen.nl/diy. Of beplak de lamp met inpakpapier of Decopatch. Zo hangt of staat er straks een hele bijzondere rijstlamp in de kamer van jouw kind.

Papieren hanglamp nijntje

Voor de allerkleinsten natuurlijk een rijstlamp met een print van nijntje. Bij Ik en ik verkopen ze twee varianten. De ene lamp vertelt het verhaal van nijntje tussen de sterren en de ander het verhaal van nijntje op reis. Voor meer ideeën voor nijntje-accessoires ga je naar het artikel Nijntje babykamer.

Beeld: 101 Woonideeën

nog meer: wooninspiratie