WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Rieten wieg

Super schattig voor een babykamer: een rieten wieg. Het past eigenlijk bij iedere stijl, maar het staat vooral erg mooi in een romantische babykamer. Kidskamers ging op zoek naar de leukste wiegjes gemaakt van riet.Rieten wieg Kidsmill

Rieten wieg

Een rieten wieg straalt iets romantisch en warms uit. Sommige wiegjes van riet hebben een ouderwetse uitstraling en staan goed in een romantische babykamer. Maar er zijn ook moderne rieten wiegjes. Een rieten wieg is een echte eyecatcher in de babykamer!

Rotan wiegje

Een rotan wieg is een wieg gemaakt van riet. Het internet staat vol met dit soort wiegen. Babypark heeft een groot aanbod van wiegen, zoals dit mooie witte, rieten wiegje. Bij Mama Loes Babysjob kun je ook goed slagen voor een rieten wieg. Sommige wiegjes koop je apart en kun je op een onderstel zetten. Op Kidsmill.nl verkopen ze een mooie rieten wieg met bijpassend onderstel en matrasje.

Wieg bekleden

Bij een rieten wieg moet je extra goed letten op de veiligheid. Doordat de wieg gemaakt is van riet, kan het uitstekende of scherpe randjes hebben. Het is aan te raden de wieg te bekleden. Gebruik hiervoor een dunne stof van katoen zodat het wiegje goed kan ventileren. Bij BabyXpress verkopen ze bekleding speciaal voor rieten wiegen. Ook vind je op onze website een patroon voor het bekleden van de wieg. In het artikel over een wieg kun je nog meer lezen over mogelijkheden en veiligheidsaspecten.

Bron: Kidsmill

nog meer: wooninspiratie