WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ridderbed Flexa

Zwaarden, paarden en kastelen – dat zijn de ingrediënten voor een echte ridderkamer. Is jouw zoon een dappere ridder? Maak dan een ridderkamer met een ridderbed. Flexa heeft een hele gave, nieuwe halfhoogslaper in haar collectie met het ridderthema.Ridderbed Flexa

Ridderbed Flexa

Flexa heeft voor 2013 een hele nieuwe collectie meubels en textielsets uitgebracht. In de Flexa White collectie zit de halfhoogslaper Flexa. Onder deze halfhoogslaper bevestig je de nieuwe textielset met het ridderthema. Daarop schittert een echt kasteel met een kasteelpoort, schilden, zwaarden en een ridderhelm. Met deze tent ontstaat er onder de halfhoogslaper een hele fijne en knusse speelplek voor jouw kleine ridder.

Naast een tentdoek onder het bed, horen er nog meer bijpassende accessoires bij het ridderthema. Wat dacht je van de familiewapens die je als opbergvakjes aan het bed hangt.

De Flexa halfhoogslaper met ridderthema is te koop bij Tienerkamer.nl.

Halfhoogslapers Flexa

De halfhoogslaper Flexa uit de Flexa White collectie is, net als alle andere bedden uit deze collectie,  gemaakt van massief MDF. Hierdoor zijn de bedden erg stevig en van een goede kwaliteit. De halfhoogslaper Flexa is wit afgelakt met een kras vaste en gifvrije lak. Doordat de bedden van Flexa doorbouwbedden zijn, maak je eenvoudig van een halfhoogslaper een laag ledikant of een hoogslaper. Zo gaat dit bed heel wat jaren mee.

Flexa themabedden

Van één bed maak je door het veranderen van de textielset een heel ander soort bed. Gaat deze halfhoogslaper na een aantal jaar naar je dochtertje of een ander familielid? Dan geef je het bed een hele andere look met een nieuwe bedtent. Maak er een prinsessenbed van, een junglebed of misschien een piratenbed! Bekijk alle Flexa (half)hoogslapers voor een duidelijk overzicht van de beschikbare thema’s.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie