WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Raamstickers

Naast interieurstickers heb je ook raamstickers. Ze kunnen verschillende functies hebben. Als de kinderkamer aan de wegkant zit, is het handig om de ramen gedeeltelijk af te plakken, zodat je minder inkijk hebt. Daarnaast hebben raamstickers een decoratieve functie. Wat dacht je van een vaas met bloemen op het raam? Het is net alsof je echt bloemen in de vensterbank hebt staan! 

Privacy

Je kent het wel, van die grijze raamfolie voor extra privacy. Ook voor een kinderkamer kan dit handig zijn. Vooral als de slaapkamer aan de wegkant zit. Tegenwoordig zijn er diverse vrolijke raamfolies verkrijgbaar, in de vtwonen shop bijvoorbeeld. Daar verkopen ze raamfolie met speelse motieven. Van vogels, bloemen tot teksten.

Zelf tekststickers maken

Wil je geen afbeeldingen op het raam? Misschien is een tekst dan een idee. Bij 1001 Plakletters kun je stickerletters laten maken. Je kunt het lettertype en de kleur zelf bepalen. Maak van de letters een naam of een spreuk en plak ze op het raam.

Stickers voor de feestdagen

Wanneer je kind uit het raam kijkt, is hij of zij meteen in een feeststemming. Met raamstickers trek je feestversiering door in de kinderkamer. Voor Halloween zijn er stickers met pompoenen en spookjes. En met kerst plak je kerselfjes, -bomen of rendieren op het raam. Ook voor Sinterklaas en Oud en Nieuw zijn er leuke stickers.

Raamstickers opplakken

Je hebt verschillende soorten raamstickers. De één moet je aan de buitenkant van het raam plakken, de andere weer aan de binnenkant. Het ligt er aan vanaf welke kant van het raam je de sticker wilt zien. Maar ook aan welke kant het plaksel zit. Weten hoe raamstickers en folie zonder bobbels krijgt opgeplakt? Lees dan even onze tips voor raamfolie plakken door.

Herbruikbare stickers

Geen zin in plaksel op de ruiten? Van statisch folie zijn mooie stickers gemaakt die je kunt plaatsen en herplaatsen. Mooie tulpen of een kleurrijk boeket. En je hoeft ze geen water te geven! In de vtwonen shop vind je ook statische raamstickers, met mooie bloemenpatronen. De kinderkamer verandert hierdoor al snel in een paleis.

nog meer: wooninspiratie