WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Je houdt ze zoet met raamstickers in de auto

Soms zijn kinderen maar moeilijk bezig of rustig te houden tijdens een autorit. Zeker als het een wat langere reis is. Iets waar onze ouders vroeger ook mee kampten! Plak daarom, net als vroeger, leuke raamstickers aan de binnenkant van de auto.raamstickers auto kinderen

Lol op de achterbank

Je kent het zelf vast nog wel van vroeger. Autoraamstickers, je kunt er uren zoet mee zijn. Bij Fris ontwerpen vind je een set met gekke gezichtjes, wat natuurlijk garant staat voor een hoop lol op de achterbank. De gezichten kunnen ontworpen worden met stropdassen, snorretjes, brillen en veel meer. De raamstickers kunnen steeds opnieuw gebruikt worden en zijn gemakkelijk op te plakken en weer te verwijderen!

Raamstickers boerderijdieren

De generatie van vroeger had allemaal dezelfde autoraamstickers. Boerderijdieren, in de kleuren blauw, rood en geel. Deze nostalgische autoraamstickers zijn nog steeds te vinden, bijvoorbeeld bij de Intertoys. Ideaal voor een lange autorit, want met de raamstickers hoef je je om de kinderen geen zorgen te maken. Ook bij Bart Smit en op de speelgoedafdeling van de Blokker vind je autoraamstickers voor kinderen.

Raamstickers auto kinderen

Voor de prinsesjes op de achterbank heeft Houtduif echte prinsessen raamstickers. Met feeën, bloemetjes en kroontjes, voor echte meisjes. De boerderijdierenstickers waarmee wij vroeger vermaakt werden, zijn er ook in een nieuw jasje. Bij Prénatal vind je autoraamstickers waarop de boerderijdieren op een creatieve manier zijn vormgegeven. Ook verkrijgbaar in de versie met onderwaterdieren!

Op TakesMedia.nl vonden we de set Magic Sticker. Met bekende figuurtjes zoals Disney Princess, Barbie, Cars of Mickey Mouse. Vrolijkheid en vermaak op de achterbank dus!

Bron: Fris Ontwerpen

nog meer: wooninspiratie