WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

PSV behang

Er komt een tijd dat je zoon of dochter toe is aan een andere kinderkamer. Wanneer je kind fan is van PSV is de kans groot dat hij of zij droomt van een rood met witte slaapkamer. Mooi PSV behang mag dan natuurlijk niet ontbreken!psv behang

Voetbalkamer

Een kleine voetbalfan in huis? Dat vraagt om een stoere voetbalkamer! Het liefst in de kleuren van zijn of haar favoriete voetbalclub. Voor PSV is dit natuurlijk rood en wit. In een eenvoudige kinderkamer verf je de muren rood en wit en kleed je de kamer aan met enkele PSV en voetbalaccessoires, zoals het voetbalkleed van Voetbalkleedjes.nl. Voor een complete PSV kinderkamer ga je natuurlijk voor alles in stijl van de Eindhovense club: van het dekbed tot de lampen en van vlaggetjes tot PSV behang.

PSV behang

De muren bepalen voor het grootste deel de uitstraling van de kinderkamer. De keuze van de verf of het behang is dus erg belangrijk. Op het web is nauwelijks PSV behang te vinden. Een leuk idee is om de muur te behangen met rode en witte strepen, te koop bij Kleur Mijn Interieur. Over dit behang plak je de PSV behangrand van Behangexpert. Je kunt ook kiezen voor egale rode of witte muren en aan de muur een mooie PSV vlag hangen. Zo creëer je toch een mooie PSV muur!

Ga voor PSV behang ook eens naar een grote bouwmarkt, zoals Karwei of Praxis. Grote kans dat zij mooi behang met een PSV printje gewoon in de winkel hebben liggen!

Muursticker PSV logo

Mocht je PSV behang te veel van het goede vinden, dan kun je altijd nog een muursticker gebruiken. En wat is er nou meer typerend voor een voetbalclub dan het logo? Zo is het direct duidelijk welke club de voorkeur heeft!

Voetbalbehang

Een leuk alternatief is voetbalbehang. In tegenstelling tot PSV behang, staat het internet vol met behang met een voetbalthema. Van silhouetten van spelers tot grote voetballen en van een grasmat tot levensgroot stadion. Wil je jouw zoon of dochter wakker laten worden middenin een voetbalstadion? Ga dan voor het behang van Ik en Ik. In het artikel over voetbalbehang vind je nog meer behang voor een echte voetbalfan.

Bron: PSV

nog meer: wooninspiratie