WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Prinsessenbed Flexa

Wil jouw prinsesje niets liever dan een té gek prinsessenbed? Dan is het de vrolijke halfhoogslaper Flexa echt iets voor haar. Flexa heeft een halfhoogslaper met een textielset die past bij het prinsessenthema.Prinsessenbed Flexa

Prinsessenbed Flexa

Flexa heeft het prinsessen thema vernieuwd. De Flexa halfhoogslaper prinses is nog vrolijker, frisser en kleurrijker dan eerst. Echt iets voor de moderne prinsesjes. Onder de halfhoogslaper hangt een textielset met hele leuke illustraties van een kasteel, een kasteeltuin, een paard en natuurlijk dé knappe prins.

Naast het tentdoek dat je onder de hoogslaper hangt, kleed je het bed verder aan met een koepel voor over het slaapgedeelte en stoffen opbergvakjes. De halfhoogslaper Flexa wordt zo het kasteel van je kleine prinses en is het middelpunt van de themakamer.

Deze Flexa hoogslaper is te koop bij Tienerkamer.nl.

Halfhoogslaper Flexa

De halfhoogslaper van Flexa komt uit de Flexa White collectie en is gemaakt van massief MDF. Alle bedden zijn afgelakt met een gifvrije en krasvrije witte lak. De bedden van Flexa zijn zogenaamde doorbouwbedden. Van een halfhoogslaper maak je met gemak een stapelbed of een laag ledikant. Hierdoor gaat het bed een kinderleven lang mee

Gaat deze halfhoogslaper na een paar jaar bijvoorbeeld naar de kamer van je zoon? Dan geef je het bed in een handomdraai een nieuwe look met andere bedtenten en accessoires. Op deze manier maak je er onder andere een Flexa ridderbed van!

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie