WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Themakamer Little Princess

Prinsen op witte paarden, het dragen van de mooiste baljurken en leven in een sprookjeskasteel – dat is de wereld van een echte prinses. De droom van jouw kleine meid? Maak dan een prachtige prinsessenkamer. Compleet met een kasteelbed en prinsessenaccessoires.

LIFTIME Little Princess

LIFTIME Little Princess

Het kasteelbed

Het pronkstuk van de kamer is het prinsessenbed. Een perfecte plek voor alle sprookjes speel- en slaapuren. In de nieuwe collectie van LIFETIME zit zo’n bed. Een Little Princess halfhoogslaper met daaronder een speeltent. Op deze tent pronkt een heuse prinsessenwereld met een prinses bij haar roze kasteel. Maak van deze ruimte onder het bed een speel- en verkleedplek. Met een kledingrek vol prinsessenjurken en muiltjes.

Het prinsessenbed bestaat uit het LIFETIME basisbed met pootverhogingen. Hierdoor wordt het een halfhoogslaper. Liever een laag ledikant? Dan neem je het basisbed samen met het prinsessen themapaneel. Met een klamboe erboven wordt het een sprookjesachtige slaapplek.

Prinsessen accessoires

Combineer het Little Princess bed met de bijbehorende accessoires. Op het bed leg je het dekbed met een echt prinsesje. Op het dekbedovertrek pronkt het lijfje van de prinses. En op de kussensloop haar hoofd met kroontje. Leuk detail: ligt je dochtertje in bed, dan is het haar hoofd wat precies op het prinsessenlijfje past. Als je een klein bankje op de kamer hebt staan, dan leg je daar matching sierkussens op. Bij te weinig plek voor een bankje leg je ze bij op bed. Hartstikke knus!

Naast een overtrekset en sierkussens, vind je in het LIFETIME assortiment ook dobbelsteenpoefjes, een kapstok, een hangtafeltje en zelfs een prinsessen-bordje met je eigen naam.

Little Princess verkoopadressen

Wil je meer informatie over het Little Princess bed en de bijbehorende accessoires? Bekijk dan alle LIFETIME verkoopadressen hier op onze site. Daarin staan alle webshops en winkels bij jou in de buurt.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie