WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Prinsessen dekbedovertrek

Heb jij een klein prinsesje thuis? Loopt ze de hele dag in prinsessenkleding en is roze haar lievelingskleur? Dan zal zij zeker blij worden van een echt prinsessen dekbedovertrek. Twijfel jij nog welke dan precies geschikt is voor haar kamer en welke jij zelf het liefst op haar bed ziet liggen? Laat je dan inspireren door ons en kies jullie favoriet samen. Wij hebben namelijk voor jullie de leukste uitgezocht!

prinsessendekbedovertrek

Snurk prinsessen dekbedovertrek

De collectie van Snurk is een van onze favorieten. De meest originele dekbedovertrekken zijn door dit merk ontworpen, waaronder het prinsessen dekbedovertrek. Op dit overtrek is een grote roze prinsessenjurk afgedrukt en op het kussen een kroontje. Dit dekbed levert een ontzettend lief plaatje op, wanneer jouw kleine prinsesje in haar bed ligt.

Heb jij thuis nou ook nog een astronaut of brandweerman rondlopen? Of iemand die enorm van trampoline springen houdt? Check dan ook eens de andere dekbedovertrekken van Snurk in de webshop van Linnenmode.nl.

Sprookjesachtig prinsessendessin

Het prinsessen dekbedovertrek van Beddinghouse Kids is voor de echte prinsesjes. Dit dekbed bestaat uit schattige getekende prinsesjes verdeeld over de hele overtrek. Een heerlijk zacht dekbedovertrek en 100% katoen. Meer avontuurlijke kinder beddengoed vind je in onze webshop. Het materiaal dat wordt gebruikt voor deze overtrek sets is goed ademend en bevordert hierdoor de nachtrust.

Zelf dekbedovertrek ontwerpen

Lijkt het jouw leuk om zelf een dekbedovertrek te ontwerpen? En zo misschien wel een eigen prinsessen dekbedovertrek te maken? Lees dan het artikel’

nog meer: wooninspiratie