WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Prikbord voor kinderkamer

Een prikbord is een echte verzamelplaats. Alles kan je er op kwijt. Van knipsels, briefjes tot foto’s. Leuk voor kinderen om bijvoorbeeld uitnodigingen van partijtjes op te hangen. Of ansichtkaarten en liefdesbrieven.

prikbord

Net even anders

Heeft de kinderkamer een natuurlijke look? Bij Kamer 26 hebben ze prikborden van sloophout of met een linnen bekleed. Heb je liever een ander stofje? Dit kan je gewoon aan hen doorgeven.

Ecologische prikborden

De prikborden van Buzzikids zijn gemaakt van ecovilt. Onder andere in de vorm van een draak, olifant en scooter. De prikborden hebben vrolijke kleurtjes en zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. Ze zijn te koop bij Altijd Leuk.

Memobord

Leuk: de memoborden van stof en linten. Bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Mini en Maxi in verschillende vormen en kleuren. Rechthoekig, maar ook in de vorm van een appel of huis. Je kunt briefjes of foto’s onder de linten schuiven en met punaises prik je alles er zo op.

Maak het zelf

Eigenlijk kan je een prikbord heel makkelijk zelf maken. Met een stuk vilt van Bij Vilt Enzo en een MDF-plaat. Met montagekit bevestig je het vilt op de plaat. Ophangen aan de muur en prikken maar.

Bron: ariadne at Home

nog meer: wooninspiratie