WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Plafonniere babykamer

Bij het inrichten van de babykamer komt veel kijken. En zeker niet het onbelangrijkste is de verlichting. Elke babykamer heeft wel een bepaald (kleur)thema. Natuurlijk moet de lamp hier ook bij passen. Een plafonniere is een ideale lamp voor de babykamer, omdat het de hele kamer verlicht. vtwonen heeft de leukste plafonnières voor de babykamer op een rij gezet. 
Plafonniere babykamer
plafonniere babykamer

Plafonniere voor de babykamer

Voor elk thema babykamer is wel een bijpassende plafonniere te vinden. Een groot assortiment kinderkamerlampen vind je bij Kinderlampen Winkel. Bijvoorbeeld de plafonniere in de vorm van een wolk met een maantje en sterretjes. Deze ‘typische babylamp’ past ongetwijfeld in alle soorten babykamers.

Ook vind je via Kinderlampen Winkel plafondlampen waaraan vliegtuigjes of bloemetjes aan touwtjes hangen. Met deze lamp aan het plafond heeft een baby iets leuks om naar te kijken. De touwtjes zorgen er namelijk voor dat de hangertjes zachtjes bewegen.

Lamp in de babykamer

In de babykamer van een echt prinsesje zal de prinsessenlamp van De kleine generatie mooi passen. De roze lamp met de prinsessen van Disney maakt een prinsessenkamer helemaal af. In de kamer van een stoere kleine man hoort de plafonniere van Lamp & Licht. De plafondlamp heeft het thema ruimte en is compleet met hemel, raket, ruimtemannetjes en sterren aan touwtjes.

Verlichting babykamer

Bron: Lampenwereld

nog meer: wooninspiratie