WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pip Studio kamer

Bijna iedereen weet wat je bedoelt met een PiP-kamer, een gedecoreerde ruimte in de stijl van het merk Pip Studio. Oftewel veel kleuren en prints met vogels, vlinders, bloemen en tierlantijntjes. Een ding is zeker: zo’n Pip Studio kamer, daar word je gewoon vrolijk van. 

PiP-stijl babykamer en kinderkamer

Van behang tot beddengoed, er is van alles verkrijgbaar van het merk PiP Studio. Niet alleen ontwerpt het merk zelf producten, ook gaat zij graag de samenwerking aan. Zo wordt het behang van PiP uitgegeven door Eijffinger. Vind je het lastig om een originele kamer te maken van de bekende prints? Nee hoor, het is meer een kwestie van denken in de Pip-sfeer. Zo ontstaan er allemaal leuke ideeën.

Behang en meer

Wil je geen PiP behang, maar vind je de stijl wel mooi? Kijk dan eens naar behang in dezelfde stijl. Wat denk je van het behang van Sandberg? Dit behang is gemaakt van een goede kwaliteit en perfect om die muur of muren nieuw leven in te blazen. Ook ander bloemenbehang van webshops als Kwantum en Leen Bakker zorgen voor veel vrolijkheid in huis.

Afwisselen van behang

De hele muur met hetzelfde behang beplakken? Dat kan. Maar wil je iets anders? Wissel bijvoorbeeld verschillende soorten behang af per baan. Nog bonter maak je het als je allemaal kleine stukken knipt. Die plak je als patchwork weer op. Uiteraard hoef je niet te kiezen voor behang van een merk, je kunt ook combineren met verschillende merken.

Iets anders beplakken

Behang hoeft niet per se op de muur. Het doet het ook goed als decoratief papier. Bijvoorbeeld om een paneeldeur te bekleden. Of vogelhuisjes. Die laatste zijn ook kant-en-klaar te koop, gedecoreerd met lint en al. Doe je er een lamp in, dan heb je meteen een origineel lichtpunt.

Letters en bureaustoelen

Niet alleen muren en kasten beplak je met het vrolijke PiP-behang. Ook houten letters die de naam van je kind vormen. Of grote houten harten en prikborden. Haal een klok voorzichtig uit elkaar en plak het PiP-behang op de cijferplaat. Zelfs een houten bureaustoel kun je behangen. Een laagje Decopatch eroverheen en hij is nog beschermd ook.

In de kast

Op het bureau en in de boekenkast kun je gelukkig ook genoeg PiP kwijt. Schriften, kaftpapier, boekjes en ga zo maar door. Zelfs je etui kun je kiezen in PiP-stijl.

Pip studio stoffen

Er is helaas geen Pip Studio stof te koop. Wel kun je de stof van tafelkleden en dekbedovertreksets gebruiken. Deze zijn te koop bij PiP Studio. Knip een overtrek los en je hebt een flinke lap stof. Hier kun je zelf kussenhoesjes, gordijnen, vlaggetjes en nog veel meer van maken.

Handdoeken en washandjes

Is er een wasbak op de slaapkamer? Bekijk dan eens alle handdoeken, washandjes en badjassen met de bloemige prints van Pip Studio.

De mooiste items voor in de PiP Studio kamer shoppen?Bron: 1, 3 & 4. PiP Studio – 2. Barbara Becker

nog meer: wooninspiratie