kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Peuterkamer jongen

Peuters zijn net mini-pubers. Op deze leeftijd weten ze zelf al heel erg goed wat ze wel en niet willen. Als je wil dat het naar bed gaan ritueel elke avond iets soepeler verloopt, dan is het van belang om een leuke peuterkamer jongen te maken. Zodat jij het mooi vindt en je puber-peuter er weg van is!
Peuterkamer jongen

Een veilig bed

Het belangrijkste onderdeel van de peuterkamer is het bed. Dat kan gerust al een groot kinderbed zijn. Voor de uit-bed-vallers is daar een uitvalbeveiliging voor uitgevonden. Bekijk de leukste kinderbedden met uitvalbeveiliging. En is de beveiliging binnen enkele jaren overbodig, dan demonteer je hem gewoon.

Peuterkamer ideeën

In het artikel over peuterkamer ideeën vind je tal van originele ideeën en een hoop inspiratie voor het inrichten van de peuterkamer. Ook voor die van jouw zoon. Leuke zelfmaakideeën, populaire kleurtrends en meubeltips staan hierin beschreven.

Wil je graag een echte themakamer maken? Wat dacht je van een junglekamer, een piratenkamer of een gave cars-kamer.

Muurstickers peuterkamer jongen

De wand in de jongens peuterkamer vraagt om iets unieks op de muren. Wat dacht je van een gave muursticker. Bijvoorbeeld met de naam van je kind, een kwispelend monster of een brandweerwagen. En is je kind een echte autofan, dan ga je uiteraard voor gaaf autobehang. Mogelijkheden genoeg dus om de peuterkamer jongen origineel te decoreren.

Bron: Kek wonen met Kinderen | Fotografie Fotolemaire.nl | Styling Estherloonstijn.nl

nog meer: wooninspiratie