WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Peuterbed meisje

Je dochter is uit het ledikant gegroeid en het wordt nu hoog tijd voor een echt bed. Wanneer je een eenpersoons kinderbed nog te groot vindt, kies je voor een peuterbed. Deze is een slag kleiner dan een normaal bed. Vind hieronder een geschikt peuterbed voor een meisje.peuterbed meisje

Meiden peuterbed

Een perfect peuterbedje voor jouw dochter verkopen ze bij Babypark. Het peuterbed van Pure Kids is 70×150 groot en is het ideale bedje voor iedere peuter. Het bed is verkrijgbaar in vier modieuze kleuren: lichtblauw, wit, grijs en rood. Naast dit bed verkoopt Babypark nog meer peuterbedden.

Design peuterbed meisje

Wil je eigenlijk wel iets bijzonders in de peuterkamer hebben staan? Ga dan voor een bed met een wel heel origineel design zoals het peuterbed van RAFA kids. Dit bed is gemaakt van plywood en heeft een afmeting van 75×155 cm. Door de speelse vormgeving is het bed heel geschikt voor jouw peuter. Daarnaast zitten er twee wielen onder waardoor je het bed gemakkelijk kunt verplaatsen. Wanneer je dochter er straks uitgegroeid is, fungeert het bed als speel- en relaxplek in de speelhoek.

Peuter halfhoogslaper

Een peuter kan eigenlijk al prima in een halfhoogslaper slapen. Elke halfhoogslaper heeft een uitvalbeveiliging waardoor je kindje niet uit het bed kan vallen. Bij Tienerkamer.nl vind je hele leuke halfhoogslapers voor meisjes. Waaronder het glijbaanbed Princess! Je dochter klimt via de trap naar boven en glijdt ’s ochtends naar beneden via de glijbaan. Door de roze speeltent en bedtunnel is dit bed een waar speelparadijs.

Thema peuterbed

Bij De Kinderbeddenshop vind je de bedden van het merk LIFETIME. Aan een basisbed of halfhoogslaper monteer je zelf eenvoudig de gewenste themapanelen. Zo verandert een simpel bed in een prachtig themabed.

Bron: Buisjes en Beugels

nog meer: wooninspiratie