WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Peuter stapelbed

Na een tijdje past je zoon of dochter niet meer in een babyledikantje. Een peuterbed is dan erg geschikt. Heb je twee kleine kids of vaak een logé over de vloer? Dan is een peuter stapelbed helemaal een handige oplossing! 
peuter Stapelbed via Hippe Tantes

Peuter stapelbed

De overstap van een babybedje naar een eenpersoonsbed is vaak erg groot. Een peuterbed is daarom een goede tussenoplossing. Dit bed is meestal ongeveer 150 cm lang, een halve meter kleiner dan een eenpersoonsmaat.

Stapelbed tweeling peuter

Niets leuker dan in slaap vallen en wakker worden met je tweelingzusje of broertje. Een stapelbed is dan de ideale oplossing. Een stapelbed voor peuters schrikt ouders wel vaak af vanwege de hoogte. Maar wist je dat er ook lage stapelbedden zijn? In het artikel Stapelbed lees je meer over stapelbedden die niet extreem hoog zijn en daarmee geschikt zijn voor peuters.

Peuter stapelbed

Een stapelbed is erg handig wanneer je twee slaapplekken nodig hebt, maar daar eigenlijk geen ruimte voor is. Helaas komen stapelbedden voor peuters weinig voor. Een stapelbed voor peuters is vaak iets te gevaarlijk, omdat de kleintjes eruit kunnen vallen. Toch hebben we bij Bedden Op Maat een mooi houten peuter stapelbed gevonden.

Peuterbedden

Op het web zijn wel veel gewone peuterbedden verkrijgbaar. Bij Kinderkamer-shop verkopen ze veel bedden speciaal voor peuters. Je kunt ook op Marktplaats zoeken naar een peuterbed. Voor je het weet past je kindje niet meer in dit kleine bed en moet je een groter bed aanschaffen.

Stapelbed zelf maken

Ben je handig en creatief? Trek dan je kluskleding aan en maak zelf een stapelbed. Op onze website vind je een stapelbed bouwtekening.

Stapelbedden vind je in het artikel genaamd stapelbed. Maar ook voor hoogslapers en halfhoogslapers kun je terecht op vtwonen. We hebben de leukste winkels en webshops alvast voor je uitgezocht!

Bron: Hippe Tantes

nog meer: wooninspiratie