WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Patroon uil van stof

Je kunt wel zeggen dat de uil op dit moment het populairste figuurtje voor in de kinderkamer is. Super leuk dus om zelf een kussen of knuffel in de vorm van een uil te maken. Wat je daar voor nodig hebt zijn lapjes stof, een naaimachine en een duidelijk patroon.
Patroon uil van stof

Patroon uil van stof

Op allerlei leuke blogs en sites vind je een patroon voor een uil van stof. Wat dacht je van dit vrolijke uiltje? Dit schattige beestje is bijna 30 cm groot en is heel makkelijk zelf te maken.

Maar de allerleukste uiltjes om zelf te maken zijn de Snuggly Owl van Wealsew.com en de Owls Stuffie van Hammer and Thread. Deze uiltjes zijn wel heel bijzonder en een pronkstuk voor in de kinderkamer. De werkbeschrijvingen zijn in het Engels, maar het patroon en de foto’s spreken voor zich.

Kinderkamer met uiltjes

Als je zo dol bent op uiltjes, dan is het misschien wel een leuk idee om een de baby- of kinderkamer een echt uilenkamer te maken. Compleet met uilenbehang, uilenlamp en uilenaccessoires. Hoe je deze themakamer maakt, lees je in het artikel kinderkamer uiltjes.

Bron: Wealsew.com

nog meer: wooninspiratie