kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

LIFETIME Original Collectie

Mooie meubels van een uitstekende kwaliteit; dat is de basis van de Original collectie van LIFETIME. Met de doorbouwsystemen, geïllustreerde bedfronten en thema accessoires kun je eindeloos variëren en zelf jouw perfecte kinderkamer inrichten. Voor kids van nul tot achttien jaar.

themakamer Little Princess

themakamer Discovery

LIFETIME Original Collectie

themakamer MyHangout Jongens

meisjeskamer

LIFETIME Original collectie

De meubels in de Original collectie zijn bijzonder door de systeembouw. Je kunt van een basisbed vele andere bedcombinaties te maken. Denk aan een hemelbed of een hoogslaper. Zo kan je snel en simpel veranderen van bed en groeit het bed met je kind mee. Aan de hand van de verschillende mogelijkheden in trappetjes, lattenbodems, geïllustreerde fronten en vele andere accessoires combineer je zelf een bed naar jouw smaak.

De Original meubelserie is gemaakt van massief en knoestvrij grenen. Het hout komt uit duurzame bossen uit noord Scandinavië. De producten zijn whitewash of wit gelakt massief grenen. Ook is een deel van de collectie verkrijgbaar in berkenhout.

Veiligheid van de Original collectie

Alle meubels uit de Original collectie voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De lak en beits zijn op waterbasis en het meubels zijn erg stabiel. Een belangrijk veiligheidsaspect is de uitvalbeveiliging aan de voorkant van de bedden. Deze vierde zijde zorgt ervoor dat je als ouder zelf zonder zorgen kunnen slapen wanneer je kind in een hoogslaper ligt. Want je kind kan niet uit bed vallen!

The Original bedden

De bedden, kasten, bureaus en overige meubels uit de Original collectie zijn allemaal de koop bij bijvoorbeeld De Bedstee. Naast deze basis bedden zitten er ook enkele bijzondere themabedden in de collectie, van Piraat en Prinses tot een Morocco Chic en Boomhutbedden.

Vrolijke accessoires bij de Original collectie

Combineer de meubels uit deze collectie met de bijpassende accessoires. Denk aan hangtafeltjes, bedlades en kapstokken. Daarnaast kleed je de kamer gezellig en knus aan met decoraties aan de hand van de verschillende thema’s. De kussentjes, dekbedovertrekken, hemels, speelgordijntjes, lampjes etc. zijn o.a. te koop bij de Woon-Winkel.

nog meer: wooninspiratie