WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Opbergmanden voor de kinderkamer

Rondslingerend speelgoed, kleurboeken, sokken en haaraccessoires. Het is verleden tijd met leuke opbergmanden kinderkamer. Van riet, plastic, gewoven of met een print. Alles is mogelijk! Zo kan je (kind!) eindelijk eens de slaapkamer opruimen.Opbergmandjes

Opbergmanden kinderkamer

Gekleurde manden kinderkamer

Als je van felle kleuren houdt en het past op de kinderkamer, kies dan vrolijke manden uit bij Ik en Ik. Combineer kleurtjes met elkaar tot het juiste kleurenpalet. Leuk zijn de manden van het merk Handed By! Wil je het iets rustiger houden? Dan neem je er natuurlijk een paar in dezelfde (neutrale) kleur. Je kunt het zelf zo bont maken als je wilt.

Gehaakte manden

Deze mandjes van Puur Basic zijn wel erg leuk! Ze zijn gehaakt en zijn verkrijgbaar in diverse kleurtjes. Erg leuk in een een basic of romantische kinderkamer voor op de commode of een plankje. De mandjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Speelgoedkist

Voor speelgoed kan je heel goed opbergmanden gebruiken. Maar misschien is een speelgoedkist nog wel leuker. Een stoer exemplaar van steigerhout of één gepersonaliseerde met de naam van je kind. Het is allemaal mogelijk. Lees de artikelen speelgoedkist en speelgoedkist met naam voor de mogelijkheden.

Bron: Rice

nog meer: wooninspiratie