WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Opbergbankje

Met een opbergbankje is het opruimen van de kinderkamer een fluitje van een cent. Het is ideaal voor rondslingerende poppen, auto’s, boeken en ander speelgoed. Naast dat een bankje erg handig is, staat het ook nog eens heel gezellig.
Opbergbankje kinderkamer

Opbergbankje voor de kinderkamer

Op het web zijn talloze leuke opbergbankjes voor de kinderkamer te vinden. Groot of klein, beschilderd of onbeschilderd, met leuning of zonder leuning. Alles is mogelijk! Bij Kids Wonen verkopen ze veel verschillende soorten bankjes. Is je zoontje fan van Cars? Dan ben je bij Schatkist.net aan het goede adres. Zelf zijn wij gek op dit roze, hippe bankje uit de webshop van Kids Favorites.

Zit er niks voor jou tussen? Bij Het kleine paleis kun je een uniek opbergbankje laten maken, helemaal aangepast aan jouw wensen. Sommige bankjes zijn redelijk prijzig, dus je kunt ook eens op Marktplaats zoeken naar klepbankje of opbergbankje. Sommige mensen verkopen leuke, soms zelfgemaakte, opbergbankjes!

Speelgoedkist

Een speelgoedkist is hetzelfde idee als een opbergbankje, maar dan zonder leuning. Leg er een paar leuke kussens op en je zoon of dochter kan lekker even tot rust komen met een boek. Op onze website schreven we al over een speelgoedkist met naam en andere speelgoedkisten.

nog meer: wooninspiratie