WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lekker warm zo’n omslagdoek voor de baby

Na het badderen lekker ingewikkeld worden in een omslagdoek. Neem je schone kindje warm mee naar de commode om hem daar af te drogen en aan te kleden. Geen koude rillingen maar lekker warm en droog.omslagdoek baby

Badcape

De omslagdoeken worden ook wel badcapes genoemd. En ze zijn er in alle kleuren. De badcapes en omslagdoeken van Ik en Ik zijn gemaakt van badstof en velours. Heerlijk zacht en beschermend tegen kou van buiten of na het badderen. De gezichtjes verstoppen zich in de zachte capuchons.

Bij Villa Uk vind je wikkeldekens die, heel handig, zijn voorzien van een gordelopening. Ideaal om te gebruiken in de maxi cosi! Is jouw kleintje een echt dierenvriendje? Bij BonneBonne hebben ze een badcapes met verschillende dieren een geborduurde hond erop. Om heerlijk mee te knuffelen!

Omslagdoek baby

De omslagdoeken van Villa Vrolijk zijn als ware bunkertjes voor de baby’s. Ze kunnen zich er helemaal in verstoppen. De omslagdoeken passen als voetenzak in elke kinderwagen en buggy. Omdat de binnen- en buitenzijde samen én apart te gebruiken zijn, gaat hij alle seizoenen mee. Voor meisjes is er bijvoorbeeld de omslagdoek Lodger (American Fifties Collectie). Deze wordt gekenmerkt door de typische jaren 50-kleuren roze, retro-blauw en grijstinten.

Bijzondere omslagdoek

Bij HEMA kun je een omslagdoek laten bedrukken met een naam en/of logo. Bijvoorbeeld met een vlinder, auto of korte quote. Zo maak je in een handomdraai een persoonlijke omslagdoek voor je kindje.

Voor de creatievelingen

Vind je het leuk zelf achter de naaimachine te kruipen en spulletjes voor je baby te maken? Voor de echte doe-het-zelver is op de website van Hobbydoos een patroon voor een omslagdoek te vinden. Je vindt hier naast het patroon voor de omslagdoek, ook een patroon voor een slabbetje en een kruikje. Lekker aan de slag dus!

Bron: BonneBonne

nog meer: wooninspiratie