WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nijntje babykamer

Wereldberoemd is het konijn van Dick Bruna. Nijntje spreekt zeer tot de verbeelding van de allerkleinsten. Een prima figuur voor op de babykamer dus. 

nijntje babykamer

Nijntje bekent kleur

Nijntje is lief, zacht en basic. Dat zijn dan ook meteen de uitgangspunten voor de babykamer. Witte muren of juist felgekleurd, maar dan wel in geel, rood of blauw. Neem een boek van nijntje voor inspiratie. Uiteraard kan je ook gaan voor nijntje behang, te koop bij Kids Behangstore. Of plak een megagrote behangposter van Kleur mijn Interieur op de muur.

Nijntje goes silver

Je kunt er ook voor kiezen om heel subtiel wat nijntje in de babykamer te brengen. Een enkel dekentje, een laken, klamboe of kleedje. Kijk eens op Baby Nu. Zeker nu er ook een silver line van nijntje is.

Vriendjes

Nijntje heeft ook vriendjes, Boris en Melanie bijvoorbeeld. Voor meer kleur laat je deze poppetjes ook naar voren komen in de babykamer. Eijffinger heeft een knallend behang: roze met grote stippen en prompt daar overheen nijntje met Melanie.

Knuffelnijn

Ga je liever op stap om babyspullen te kopen? Niet alleen babyspeciaalzaken verkopen van alles. Ook kun je terecht bij de speelgoedwinkel. Zeker als het gaat om nijntje. Van muziekmobiel tot speelkleed, van rammelaar tot een levensgrote knuffelnijn.

Bron: Kidsartscompany

nog meer: wooninspiratie