WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Neutrale babykamer

Het inrichten van de babykamer begint natuurlijk met het kiezen van de kleuren. Weet je nog niet of je een jongen of een meisje krijgt? vtwonen geeft je inspiratie voor een neutrale babykamer.

neutrale babykamer

Een neutrale babykamer

Traditioneel zijn jongenskamers blauw en meisjeskamers roze. Maar de babykamer kan natuurlijk niet wachten tot het kindje geboren is. Als je tijdens de zwangerschap het geslacht onbekend houdt, is een neutrale babykamer de oplossing. En die hoeft zeker niet saai te zijn! Je kunt wel zeggen dat limegroen op dit moment een populaire kleur is voor een neutrale babykamer. Het is fris, vrolijk en leuk voor zowel jongens als meisjes!

Verf één wand limegroen en de andere wanden gebroken wit. Dit houdt de kamer fris en overzichtelijk. Een mooie houten vloer of zacht zandkleurig tapijt past hier mooi bij. Decoreer de babykamer met vrolijke limegroene accessoires. Van beddengoed tot nachtlampjes, Jip Shop heeft een leuk assortiment limegroene babykameritems. Het fijne aan limegroen is dat de kamer later makkelijk aangevuld kan worden met roze of blauwe accessoires.

Een basic babykamer

Wil je niet te veel poespas, maar wel een stijlvolle babykamer? Grote kans dat de basic babykamer bij jou in de smaak valt. Minimalistisch en neutrale kleuren zijn hier de basis voor. Het fijne aan deze kleuren is dat je er alle kanten mee op kan. Daardoor zal de kamer niet snel vervelen! Ook natuurlijke kleuren bruin en wit zijn zeer geschikt voor een neutrale babykamer. In combinatie met grijze accessoires creëer je een babykamer die rust uitstraalt. De neutrale muur kun je opleuken met muurstickers.

Bron: Bébé-jou

nog meer: wooninspiratie