WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nachtlampje

Veel kinderen lezen nog even in bed voordat ze gaan slapen. Of hebben graag een lichtje aan tijdens het slapen om enge dromen tegen te gaan. Een nachtlampje biedt dan uitkomst. Een eenvoudige lamp is zo gevonden. Maar voor een origineler exemplaar voor de kinderkamer moet je goed zoeken.

Nachtlampje

Niet standaard

Een nijlpaard, voetbal of prinses naast het bed? Of heeft je kind liever een kikker of een dinosaurus?

Bekende figuren

Is je kind helemaal gek van Barbapapa? Dan is dit lichtgevende vriendje perfect. De lampjes van Hippe Kinderspullen zijn draagbaar en knuffelbaar. De lampen worden niet warm en kunnen als knuffel mee genomen worden in bed. Voor een Nijntje-lamp kun je bij Ik en Ik terecht. Ook deze lamp is onbreekbaar en wordt niet warm.

Weg mug!

Een nachtlamp en een mugverjager in één. Dat is nog eens handig. Door de ultrasone geluidsgolven blijven de muggen ver weg. Je stopt de lamp in het stopcontact en het lampje gaat automatisch aan en uit. Bekijk veel verschillende lampen bij Babypark.

Op de tienerkamer

Tieners zien liever een simpele en strakke nachtlamp. Bijvoorbeeld een van Silt and Living. Zij verkopen wandlampen van het merk Waterquest. Ze zijn gemaakt van chroom en staal en verkrijgbaar in allerlei kleuren. Leuk voor jongens én meisjes.

Bron: Silt and Living

nog meer: wooninspiratie