WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muurstickers voor de kinderkamer

Tegenwoordig zijn muurstickers helemaal hip. Het is onnodig om de hele kinderkamer te behangen, want met muurstickers creëer je eenvoudig een leuke, unieke muur. Wij stelden een top 10 samen met de leukste muurstickers voor de kinderkamer!

Muursticker van Tis LifestyleSchoolbord muursticker van All PostersMuursticker van KEK AmsterdamVlinders-muurstickerMuursticker van Perron 11tad_lapin_stickers_katmuursticker-dierengetallenMuurstickers van Lief LifestyleMuursticker van Klein Ideemuursticker-boomhut

1. Uil & Konijn

Deze grappige muurstickerset van TiS Lifestyle past zowel in een meisjeskamer als een jongenskamer. Ze geven net even een extra speels effect aan je kinderkamer.

2. Schoolbord

Dit schoolbord heeft de vorm van een vrachtwagen en plak je op de muur. Naast dat deze stickers leuk staan, zijn ze ook erg handig. Berichtjes en tekeningen schrijf je straks allemaal op deze vrachtwagen op de muur.

3. Kapstokboom

Vooral een gekleurde boom op de muur is harstikke hip. Met deze vrolijke boom en dieren van KEK Amsterdam verandert de kinderkamer in een grote beestenboel. Er worden twee haakjes bijgeleverd, dus je hebt meteen een kapstok in je kinderkamer!

4. Vlinders

Heb je een saaie, egale muur en weet je niet wat je er mee moet? Bij Muurstickersenzo verkopen ze muurstickers met vlinders in verschillende vrolijke kleuren. Zo maak je eenvoudig een vrolijke muur!

 

6. Katjes

Ben je op zoek naar kleine, grafische muurstickers? Deze muurstickers met katjes van PSikhouvanjou geef je elk formaat muur gemakkelijk een leuk accent. Het zijn allemaal losse stickers, dus je kunt zelf bepalen hoe en waar je ze opplakt.

7. Cijfers

Gaat je kind binnenkort naar school? Laat hem of haar vast kennismaken met getallen door deze leuke muurstickers van Kidszupplies.

8. Fotolijstjes

Het is zonde om oude foto’s in de kast op te bergen. Hang bijvoorbeeld leuke kinderfoto’s aan de muur. Met deze fotolijstjes van Lief Lifestyle zorg je voor een vrolijke muur in de kinderkamer!

9. Mooie tekst

Op het web vind je talloze muurstickers in tekstvorm. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leuke zin of een mooie gedichtje. Wij vonden deze tekststicker van Klein Idee erg grappig voor op de muur van een kinderkamer.

10. Eigen boomhut

Droomt jouw kind van een eigen boomhut op zijn of haar kamer? Met deze muursticker van Kidszupplies creëer je er eentje zonder dat het veel ruimte inneemt!

Bron: TIS Lifestyle, All Posters, KEK Amsterdam, Perron 11, PS ik hou van jou, Kidzsupplies, Lief Lifestyle, Klein Idee, Kidzsupplies.

nog meer: wooninspiratie