kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muurstickers vlinders

Vlinders staan voor vrolijkheid, beweeglijkheid en plezier. Past dit perfect bij jouw dochter? Dan plak je mooie muurstickers vlinders op de muur in de kinderkamer. Daar wordt het zeker een vrolijke boel van.
Muurstickers vlinders

Effen muurstickers vlinders

Muurstickers vlinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, groottes en kleuren. Bij veel webshops kan je zelf de kleur van de muurstickers bepalen. Zoals bij  Plak & Co. Je kan hier zelf kiezen uit een lange lijst van 26  kleuren. Je kan hier ook kiezen uit twee verschillende formaten.

Fullcolour vlinders

Liever een lekkere bonte muur? Bij Sticker enzo hebben ze verschillende soorten fullcolour vlinderstickers in het assortiment. Pastelkleurtjes of lekker fel, ze hebben van alles wat.

Unieke muursticker vlinder

Naast standaard muurstickers zijn er tegenwoordig ook allerlei andere soorten muurversieringen. Wat dacht je van de schoolbordsticker van 101woonstickers. Dit schoolbord heeft de vorm van een vlinder en plak je eenvoudig op een kast of muur. Naast dat het leuk staat, is het ook erg functioneel. Berichtjes, boodschappen of ‘vergeet je gymspullen niet’ schrijf je straks allemaal op de vlinder.

Andere mooie wanddecoraties zijn houten vlinders. Je krijgt een set van vijf vlinders bij 101woonstickers. Deze plak je naar eigen ontwerp op de muur. Ze worden in de grondverf aangeleverd waardoor je ze zelf van een kleur naar keuze kunt voorzien. Door de dubbelzijdige tape aan de achterzijde plak je ze eenvoudig op de muur. Weer eens wat anders en het staat super leuk in de kinderkamer.

nog meer: wooninspiratie