WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muurstickers sterren in een magische slaapkamer

Een sterrenhemel kan eenvoudig gecreëerd worden met muurstickers. Er zijn veel stickers in de vorm van sterren verkrijgbaar. Deze staan erg leuk boven het bed en ledikant of op een kale wand.

Muurstickers sterren

Gekleurde sterren

Grote sterren, kleinere exemplaren, heel veel bij elkaar of juist enkele losse. Er is zoveel keuze in muurstickers sterren. Kijk bijvoorbeeld eens bij KidZstijl. Daar verkopen ze tien verschillende soorten. Voor gouden en zwarte sterren van het merk Ferm Living kan je terecht bij wonenmetlef.nl. Typ in het zoekveld ‘sterren’ in en bekijk de resultaten.

Sterren met tekst

Een leuke variatie op enkel sterren, is een muursticker met tekst erbij. Bijvoorbeeld een gedichtje, spreuk of naam. Bij Hippe Kinderspullen verkopen ze erg leuke muurstickers sterren met tekst. En ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Een leuk liedje over sterren is ‘Twinkle, twinkle little star’. De tekst van dit liedje en tientallen sterren zijn te koop bij Klein&Fijn. De tekst en de sterren kan je beide een andere kleur geven.

3D-sterren

De sterren van 101woonstickers zijn erg bijzonder. Deze muurstickers zijn 3D. Ze komen werkelijk een stukje van de muur af. Met een stevige dubbelzijdige tape plak je ze eenvoudig op de muur in de kinderkamer. De sterren worden in het wit aangeleverd maar zijn gemakkelijk in een leuke kleur te spuiten of schilderen.

Glow in de dark sterren

Het is natuurlijk helemaal top als de sterren licht geven in het donker. Dat kan met de muurstickers van Glow in the dark stickers. Deze laden op door het licht van de lamp. Wanneer de lamp uit gaat, stralen de sterren je tegemoet. Of je nou losse sterren wilt of een compleet planetenstelsel.

Bron: Ferm Living

nog meer: wooninspiratie