WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een stoere kamer met leger muurstickers

Sluipt jouw kleine man regelmatig als een soldaatje door het huis? Dan is een kinderkamer gehuld in een legerthema helemaal op zijn plaats. Met deze stoere muurstickers leger wordt slapen een groot avontuur!muurstickers leger

Blikvanger in de legerkamer

Wie leger zegt, zegt camouflagekleuren. Groen, bruin en beige zijn dé kleuren voor een legerkamer. Deze natuurlijke kleuren passen perfect bij elkaar en geven de kamer een stoere uitstraling. Kijk eens op Bestel-verf.nl voor mooie verfkleuren en handige tips. Een egale muur is ideaal voor een muursticker en het grootste voordeel: zonder geknip en geplak geef je de kinderkamer een echte eyecatcher. In het artikel over een army tienerkamer vind je meer inspiratie voor een legerkamer.

Stoere leger muurstickers

Voor een stoere blikvanger in de kinderkamer is het de moeite waard eens te surfen naar KEK Amsterdam. Dit merk verkoopt diverse stoere leger muurstickers van dieren met een camouflageprint, zoals een leeuw.

Leger muurstickers met naam

Om de kamer een persoonlijk tintje te geven, kies je voor een muursticker met naam. Bulbby verkoopt voor een fijne prijs leuke leger muurstickers met een vliegtuig én de naam van jouw kleine soldaat. Je kunt kiezen uit bijna twintig verschillende kleuren.

Leger behang

Naast spannende muurstickers staat het web vol met leger behang. In het artikel over leger behang hebben we de mooiste behangetjes voor je verzameld.

Bron: Kidslab

nog meer: wooninspiratie