WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muurstickers kinderkamer boom

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker: een leuke muursticker van een boom voor in de kinderkamer. Ze zijn te koop in allerlei soorten en maten. Ze fleuren de kinderkamer in een handomdraai op.

muurstickers kinderkamer boom

Kleurrijke muurstickers kinderkamer boom

Bij Muurstickerwinkel verkopen ze de boomstickers van allerlei verschillende merken. Vrolijke bomen zijn echte eyecatchers voor in de kinderkamer. Door de kleurrijke blaadjes en mooie patronen wordt je kind elke ochtend vrolijk wakker. Boomstickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Bepaal je eigen kleur

Wil je helemaal zelf de kleuren van de boom bepalen? Bij Hippe Kinderspullen kan dat. Zij verkopen een muursticker waar je de kleur van de stam, de blaadjes, bloementjes en de vogels kunt aangeven. Je bedenkt dus zelf een leuk kleurenpallet.

Ben je niet zo’n fan van verschillende kleuren en hou je meer van strak en uni? Dan moet je eens bij Muurstickers.net kijken. Daar verkopen ze allerlei bomen in een kleur naar keuze. Je kiest een boom, een grootte en daarna de kleur. Je hebt keuze uit meer dan 30 verschillende kleuren. De muursticker past dus altijd perfect bij de kinderkamer.

Behang boom kinderkamer

Je kunt ook kiezen voor een boom van behang. Je kunt deze bijvoorbeeld zelf maken.

Muurschildering boom babykamer

In plaats van een muursticker, kan een muurschildering boom ook een prachtig effect geven in de babykamer. Er zijn verschillende schildertechnieken en stijlen. Van airbrush, tot natuurgetrouw of karikatuur. Het is dus aan jou om te bekijken welke jou het meeste aanspreekt. De volgende schilders kunnen vast een muurschildering boom babykamer naar jouw wens maken.

Andere muurstickers

Naast een boom als muursticker, zijn er ook ontelbaar andere stickers te koop. Lees het artikel over muurstickers en bekijk alle mogelijkheden.

Bron: Kidskamers, gemaakt op de voorjaarsbeurs

nog meer: wooninspiratie