WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muurstickers Gamma

Met muurstickers verander je een saaie wand in een handomdraai tot een vrolijke muur. De muurstickers zijn ontzettend populair voor in de kinderkamer en online dus ook veel te vinden. Ben jij op zoek naar muurstickers Gamma? Lees dan verder voor informatie en inspiratie!

muurstickers gamma

Muurstickers kinderkamer

Dat de stickers makkelijk op te plakken en te verwijderen zijn, maken ze zeer populair. Niet zo permanent als behang, wel net zo leuk. Naast veel webshops zijn ook bouwmarkten begonnen met het verkopen van muurstickers. Hoewel je bij de Gamma zelf diverse muurstickers kunt vinden, zien we die online op de Nederlandse website niet staan. Een greepje uit het assortiment zien we wel op de Belgische website van Gamma.

Muurstickerinspiratie

Naast Gamma zijn er ook veel andere bouwmarkten en meubelwinkels waar je muurstickers kunt kopen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het muurstickerassortiment van Praxis in ons artikel Praxis muurstickers. Ook met de stickers van Karwei geef je de kinderkamer eenvoudig een nieuwe look. Een greepje uit hun assortiment wordt besproken in ons artikel Muurstickers Karwei.

Zelf muurstickers maken

Je hebt muurstickers in allerlei soorten, maten en figuurtjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of de sticker is bij een webshop wel te vinden. Voldoet geen van de stickers die je online vindt aan jouw specifieke wensen? Wie creatief en handig is met papier en schaar, knutselt zelf een muursticker! Bij bouwmarkten, zoals Gamma en Praxis, kun je diverse soorten plakfolie en plastic kopen. Verzamel een paar leuke kleuren en motieven om te combineren en ga aan de slag met ons stappenplan.

Bron: IKenIK

nog meer: wooninspiratie