WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muurstickers fotolijstjes

Muurstickers in de vorm van fotolijstjes zijn leuk wanneer je een hele wand met foto’s wilt beplakken. Met een leuke muursticker in de vorm van een fotolijstje eromheen, is de muur in de kinderkamer in een handomdraai opgefleurd.

Muurstickers fotolijstjes

Een wand met fotolijstjes is natuurlijk mooi, maar ze hangen hoe dan ook vaak scheef. Ideaal is het dan om favoriete foto’s van je kind en gezin te omlijsten met een muursticker in allerlei soorten en maten. Je doet dat zonder spijkergaatjes achter te laten. Engeltjes en Draken heeft twee soorten muurstickers fotolijstjes die goed passen in een kinderkamer. Het geeft in no-time een extra touch en je krijgt- zonder gerommel met verf of behangplaksel – toch een mooi effect.

Kitscherige fotolijstjes

De meeste, op het web gevonden, muurstickers die je als fotolijstje kunt gebruiken hebben allemaal een kitscherige uitstraling. Leuke gekleurde lijstjes van Nouvelle images vind je in de webshop van de Olivia. In het paars, rood, roze, lichtblauw en oranje. Erg kleurrijk allemaal!

Het is gemakkelijk aan te brengen op een gladde, schone en vlakke onderlaag. Ook 101woonstickers heeft barok-achtige muursticker fotolijstjes.

Romantische sferen

Muurstickers fotolijstjes in hartjes en sterretjes vormen, perfect voor een meisjes tienerkamer, verkopen ze bij Sticker&Zo.

Muurstickers

Met muurstickers heb je voor ieder wat wils om de muren van je huis wat meer op te pimpen. Echt van mooie originele en inspirerende teksten tot unieke grafische figuren. Muurstickers zijn helemaal hip! Nu dus nog je foto’s wat extra flair geven met een unieke sticker.

Bron: Engeltjes en Draken

nog meer: wooninspiratie