WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muursticker vogeltje op tak

Een kleurrijke muursticker vrolijkt de hele baby- of kinderkamer op. Populair op dit moment zijn muurstickers met een vogeltje op een tak. Vooral voor in een meisjeskamer een prachtige wanddecoratie.Muursticker vogel op tak

Vogeltje op tak

Voor verschillende muurstickers in de vorm van een tak met een vogeltje erop kun je terecht bij Hippekinderspullen. Hier vind je betaalbare muurstickers. Je kunt zelf de kleurencombinatie van de sticker bepalen. Zo stel je een muursticker samen die precies in de kinderkamer past. Voorbeelden van muurstickers met vogeltjes op een tak zijn:

Vogel muursticker

Heb je wel eens van het merk Mimi’Lou gehoord? Dit merk heeft de mooiste, fullcolour muurstickers in haar collectie die je maar kunt bedenken. Waaronder ook een muursticker vogeltje op tak. Geen gewoon vogeltje, maar een paradijsvogeltje op een tak met kersenbloesem. Zo krijg je het hele jaar een voorjaarsgevoel.

Muursticker boom met vogeltje

Liever een complete boom op de muur in de kinderkamer? Ga dan voor een muursticker in de vorm van een boom met vogeltjes. Bij Hippekinderspullen vind je een muursticker boom met vogeltje en hartje. Waar je de kleur van de stam, de blaadjes het vogeltje en het hartje zelf kunt bepalen. De boom is 120 cm hoog en hierdoor dus zeker een eyecatcher in de baby- of kinderkamer.

Bron: Mimi’Lou

nog meer: wooninspiratie