WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muursticker kinderkamer Disney

Wie groeit er niet op met de Disneyverhalen? Ieder kind heeft wel zijn favoriete Disneyfiguur. Baseer het thema van de kinderkamer op het favoriete Disneyfiguur van je zoon of dochter. Er zijn ideeën genoeg!kinderkamer

Disney prinsessenkamer

Wie wil er nou niet als een prinses in een kasteel wonen? In een prachtige jurk lopen? Zoals alle mooie Disney prinsessen lang en gelukkig leven? Laat de prinsessendroom van je dochter uitkomen en tover de kamer om tot een echte Disney kamer.

Bij Muurdeco4kids vind je muurstickers van Disney. Bijvoorbeeld van Ariël en Botje of van Sneeuwwitje en de 7 dwergen. Bij Shop4fans vind je allerlei decoratieartikelen om de Disney prinsessenslaapkamer helemaal compleet te maken.

Disney jongens kamer

Maak voor een jongen een stoere Pirates of the Caribbean kamer. Decoreer de wand met gaaf Pirates of the Caribbean fotobehang van IkenIk. Als je liever niet de hele wand behangt, kun je de wand met Disney muurstickers Pirates of the Caribbean van Droomdeco beplakken.

Heb je geen piraat maar een autocoureur thuis? Maak dan een Disneykamer met het thema Cars. De Cars muurstickers vind je op Kidzstijl.nl. Er is online van alles te vinden om de Cars slaapkamer tot in de puntjes compleet te maken. Inspiratie lees je in ons artikel Auto Kamer.

Donald Duck kinderkamer

Is jouw zoon of dochter een echte fan van Donald Duck en zijn neefjes? Maak een leuke Donald Duck kamer! De bijbehorende muurstickers vind je op Stickerenzo. Je vindt hier ook muursticker van Mickey Mouse en Minnie Mouse.

Disney muurstickers

De snelste en makkelijkste manier om de kinderkamer om te toveren in een magische Disney wereld is met muurstickers. Bij DecoAction vind je een muursticker in de vorm van een Tinkelbel spiegel. Zo voelt je kleine meid zich altijd een betoverend elfje. Op zoek naar iets stoers? Laat dan de Disney planes de kamer binnen vliegen. Of wat dacht je van de vrolijke Lion King vriendjes? Altijd op zoek naar avontuur en dit keer in de kinderkamer. Niet perse een Disney figuur, maar zeker niet minder Disney waardig deze mooie quote van Walt Disney zelf.

Beeld: Kidzstijl.nl

nog meer: wooninspiratie