WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muursticker boomtak

Hoe geef je, zonder gebruik van verf of behang, de muur een nieuwe en frisse uitstraling? Het antwoord: met een muursticker boomtak! Je plakt ‘m op de muur en haalt de sticker er net zo makkelijk weer af. Even plakken voor een groots resultaat.

muursticker-boomtak

Poëtische boomtakken

Met de poëtische boomsticker van Djeco lijkt het alsof er een frisse wind door de kinderkamer heeft gewaaid. De sierlijke herfstachtige boom laat zijn boomtakken ‘waaien’ en brengt kleur in elke kamer. Deze sticker is wel een hele boom, maar laat je elke keer weer een nieuw voorwerp aan zijn boomtakken ontdekken. Had je de slak al gezien? Met de muursticker tak met bloesem van Nouvelles Images is het juist altijd lente in de kamer. Deze roze bloesemtakken zijn perfect voor dromerigere prinsjes.

Huisje, boomtak, beestje

Vrolijke en kleine dierenvriendjes op een tak maken de muursticker boomtak ‘levendiger’. Wat dacht je van twee uiltjes op een tak? Aan deze muursticker van Wallart-Deco hangen zelfs ook drie fotolijstjes waar je foto’s van nog meer dierenvriendjes in op kunt hangen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Muursticker boomtak

Muurstickers heb je in verschillende soorten, maten en kleuren. Wil je liever iets anders dan een muursticker boomtak? Misschien zijn vlinder muurstickers dan iets voor jou. Of laat je inspireren door het artikel over de Gamma muurstickers.

Bron: Wallart-Deco

nog meer: wooninspiratie