WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muursticker Ajax

Is jouw zoon of dochter altijd in de weer met een bal? En niet weg te slaan van de buis als Ajax moet voetballen? Grote kans dat hij of zij droomt van een rood met witte slaapkamer. Met een Ajax muursticker maak je de kamer helemaal af!Muursticker Ajax

Muursticker van Ajax

In een kinderkamer in Ajax-stijl mag een muursticker van deze voetbalclub natuurlijk niet ontbreken. Zie je een Ajax-kamer met alles erop en eraan niet zitten? Ook dan kan een muursticker een uitkomst zijn. Met een mooie muursticker en rood met witte accessoires geef je de kamer toch een subtiel Ajax tintje. In de officiële fanshop verkopen ze twee muurstickers: één met alleen het logo en één met tekst, bal en logo.

Een grote sticker met geïllustreerde voetballen en spelers in rood met witte shirts is ook mooi, verkrijgbaar bij Muursticker.nl.

Voetbal muurstickers

Een leuk alternatief zijn de muurstickers zonder het logo of de naam van de Amsterdamse voetbalclub. Voor mooie voetbal muurstickers ben je bij Ik en Ik aan het goede adres. Je vindt er onder andere stickers van ballen, een voetbalveld en een silhouet van een speler.

Stoere voetbalkamer

Voor de voetbalkamer van een echte Ajax fan zijn allerlei leuke producten verkrijgbaar. Denk aan Ajax gordijnen of Ajax behang om het geheel af te maken. Nog op zoek naar inspiratie voor een stoere voetbalkamer? Het artikel over een voetbalkamer brengt je vast op leuke ideeën!

Heb je niks kunnen vinden? Je kunt de Ajax muursticker natuurlijk ook zelf maken!

Bron: Ik en Ik

nog meer: wooninspiratie