WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een droom slaapkamer in zoet roze

Roze blijft voor veel meiden de lievelingskleur. Het is voor hen vaak een droom een hele roze slaapkamer te hebben. Je kunt de muren in één keer heftig roze schilderen. Maar met een aantal leuke accessoires kom je ook een heel eind.Meisjeskamer rozeMeisjeskamer roze

Muurverf roze

Voor tienermeiden is het erg leuk om een muur knalroze te schilderen. Dit doe je met de kleur ‘Explosie’ van Flexa. Dit is een mooie warme en opvallende kleur. Misschien is dit voor jonge meiden misschien te heftig. Dan kies je voor een zachte tint van Flexa, ‘Prisma’. Verf niet meteen de complete kinderkamer roze, maar kies voor één muur. Dit zorgt er voor dat de kleur niet teveel op je af komt.

Voor meer tips over kleuren kijk je op Kleurinspiratie.

Roze behang

Het voordeel van behang is dat je een muur krijgt met een mooie print en leuke motieven. Er is tegenwoordig veel keuze. En gelukkig heeft Eijffinger heel veel roze soorten behang in de collectie. Zoals de roze versie van Suzani, met gekleurde rondjes en bloemen.

Slapen onder een roze hemel

Een roze bed is misschien niet zo tijdloos. Maar met een roze hemel of gordijntjes aan een hoogslaper krijg je toch een prinsessenbed. Het merk LIFETIME heeft een hemelbed, genaamd Freebird met een prachtige hemel met roze en andere kleuren vogeltjes.

Meisjeskamer roze

Leuke sierkussens op het bed maken de slaapkamer knus en aangekleed. Veel keuze aan roze kussens heb je bij Ik en Ik. Vooral de kussens van Colorique en Taftan zijn perfect voor de meisjeskamer roze.

Voor allerlei kleine roze accessoires kan je terecht bij Mini en Maxi. Deze leuke webshop verkoopt allerlei frutseltjes en decoraties voor de kinderkamer. Denk aan een memobord, kapstokhaken, lampenkapjes en hele schattige schilderijtjes.

Prinsessenkamer

Wil je van de roze meidenkamer een echte prinsessenkamer maken? Dan lees je het artikel over een prinsessenkamer. Met alle tips en adviezen krijg je genoeg inspiratie om een slaapkamer van je dochters dromen te maken.

Bron: 1. Bece – 2. Life Time

nog meer: wooninspiratie