kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Meisjesbed Ikea

Op zoek naar een mooi meisjesbed voor je dochter? Dan kun je eens bij Ikea kijken. Een bed van Ikea valt bijna altijd binnen het budget en ziet er ook nog eens leuk uit.
Meisjesbed Ikea

Ikea slaapkamers

Bij Ikea kun je heel veel meubels kopen voor een kinderkamer. Zo kun je gemakkelijk de gehele meisjeskamer inrichten. Ook zijn er veel bedden te vinden, zowel eenpersoonsbedden als hoogslapers. Ook kun je bij Ikea een onderschuifbed kopen, waarmee je een logeerbed onder het bed kunt schuiven. Daarmee kan je dochter makkelijk vriendinnetjes laten logeren.

Meisjesbed Ikea

Bijna alle kinderbedden van Ikea zijn te gebruiken als meisjesbedden. Vooral de witte bedden zijn heel leuk voor meisjes. Bijvoorbeeld het SUNDVIK bed, leg er een mooi roze dekbed op en het is helemaal af. Voor een romantische meisjeskamer is de MINNEN geweldig. Wil je een roze meisjesbed? Kies dan voor de MAMMUT. Maar ook de KRITTER bed of de GULLIVER zijn een goede keus. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een hoogslaper, kijk daarvoor bij de Ikea hoogslapers. De hoogslaper MYDAL is een heel leuk meisjesbed.

Ikea meisjeskamer

Bij de meisjesbedden van Ikea zijn bijna altijd bijpassende meubels te krijgen. Bijvoorbeeld een linnenkast of een bureau. Handig, want dan weet je zeker dat alles bij elkaar pas. Bij het Ikea kindertextiel kun je leuke dekbedden, kussens en knuffels vinden. Ga naar Ikea en kijk een rustig rond, dan heb je die meisjeskamer zo ingericht.

Meer meisjesbedden

Natuurlijk zijn er nog veel meer winkels die meisjesbedden verkopen. In het artikel over meisjesbedden kun je nog meer inspiratie opdoen. Daar vind je informatie over verschillende soorten meisjesbedden. Er is enorm veel keuze. Ook bestaan er bedden met leuke thema’s, kijk bijvoorbeeld eens bij Tienerkamer.nl.

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie