WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Me to You muurstickers

Het me to you knuffelbeertje is er een die door alle leeftijden geliefd is. Dat maakt het ook een leuk beertje om als thema te gebruiken voor in de kinderkamer. Je kunt de kamer op verschillende manieren aankleden voor dit thema, bijvoorbeeld met Me to You muurstickers.Me to You muurstickers Me to you muurstickers

Me to You Kinderkamer

De beertjes zijn al voor talloze thema’s ontworpen. Voor trouwdagen, Moederdag, beterschapswensen of voor een eerste liefdesverklaring. Blijkbaar zijn niet alleen kinderen fan van knuffelbeertjes. Beplak de muren in de baby- of kinderkamer met het populaire beertje.

De Me to You muurstickers kun je kopen via hun officiële website. De stickers zijn gemakkelijk op te plakken, te verwijderen en opnieuw te gebruiken. De muurstickers zijn er in verschillende varianten en kleuren.

Me to You muurstickers

Behalve muurstickers kun je nog meer accessoires kopen voor een Me to Yout babykamer. Om de kamer in dezelfde stijl verder aan te kleden, vind je daar ook een Me to You vloerkleedje. Meer ideeën voor een kinderkamer in de stijl van het populaire beertje, lees je in ons artikel Babykamer Me to You.

Me to You muurschildering

De muurstickers zijn leuk, maar nog gaver is natuurlijk een echte muurschildering van het beertje. Wie zelf niet zo goed kan tekenen, kan dit uitbesteden aan Xios Muurschildering. Op de website vind je aan aantal prachtige voorbeelden waarbij diverse kleuren gebruikt zijn. Voor wie het echt groots wilt aanpakken!

Bron: Muurstickersite

nog meer: wooninspiratie