kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Makkelijke breipatronen

Breien is een heerlijk werkje waar je eigenlijk niet bij na hoeft te denken. Vooral niet met een makkelijk breipatroon. Met breinaalden en wol maak je allerlei woonaccessoires voor de baby- en kinderkamer. Wij hebben de leukste, makkelijke breipatronen voor je bij elkaar gezocht. 
Makkelijke breipatronen

Breipatronen deken

Als je een klein lapje of een sjaal kunt breien, kan je ook een deken maken. Die is namelijk gewoon iets groter. Tips en ideeën voor het maken van een deken of plaid vind je in de artikelen lapjesdeken breien en plaid breien. Zoek een breipatroon uit en ga aan de slag! Insteken, draadje omslaan…

Woonaccessoires breien

Ben je al klaar voor het breien van andere vormen dan alleen een rechthoek? Probeer dan eens of je met de breipatronen van Garnstudio uit de voeten kunt. Brei bijvoorbeeld een ronde poef, een hoes voor een poef of zelfs een lampenkap.

Op de site van de Libelle vind je een patroon voor het breien van een vogelhuisje. Is dat geen te gek item voor in de baby- en kinderkamer!

Knuffels breien

Kinderen zijn gek op knuffels. De allerleukste zijn altijd de zelfgemaakte exemplaren. Daarom heeft >Hobbydoos allerlei makkelijke breipatronen voor knuffels. Maak een konijn, beer of een jasje voor je kinds lievelingspop.

Leren breien

Ben je een beginnende breier? Dan is het onder de knie hebben van de juiste technieken essentieel. Op de site van Scheepjeswol leren ze je breien. Aan de hand van filmpjes helpen ze je op weg met de basisbeginsels van het breien. Zo wordt het breien van allerlei woonaccessoires voor je kind een makkie!

Bron: Scheepjeswol

nog meer: wooninspiratie