WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Themakamer Butterfly Love

Kleurrijke vlinders fladderen om je hoofd wanneer je slaapt in een hemelbed met vlindergordijn. Ook al is het herfst of winter, met een vlinderbed haal jij de lente in huis. Lees hieronder meer over het maken van een gezellige vlinderkamer.

vlinderkamer

vlinderkamer

Vlinder hemelbed

De Butterfly Love themakamer van LIFETIME is perfect voor dromerige meisjes. Maak een hemelbed met het LIFETIME basisbed als uitgangspunt. Zet hier het hemel opbouwsysteem op en bevestig hieraan de butterfly hemel. Op het voile van de hemel bevindt zich een prachtige print van bloemen en kleurrijke vlinders. Zo lijkt het voor je dochter net alsof ze buiten tussen het gras en de vlinders slaapt.

Zin in logeerpartijtjes? Vul dan het basisbed aan met een bedlade. Hierin zit een lattenbodem en er past precies een matras in. Zo hoef je alleen nog maar de lade onder het bed vandaan te trekken als een vriendinnetje wil blijven slapen.

Hemelbed met opbergruimte

Kan je wel wat extra opbergruimte gebruiken in de kinderkamer? Neem dan een kajuitbed als basis. Onder het slaapgedeelte bevinden zich grote lades met enorm veel ruimte om speelgoed en slaapgerei in op te bergen. Ook op het kajuitbed bevestig je eenvoud een hemel.

Vlinder accessoires

Maak de kinderkamer met vlinderthema compleet met de bijpassende accessoires uit de Butterfly Love collectie. Naast een mooi dekbedovertrek met bloemen en vlinder, zijn er ook verschillende sierkussens. Een grote met de print van een konijn, of een langwerpig exemplaar met  een grote bloem.

Butterfly love verkoopadressen

Wil je meer informatie over het Butterfly Love hemelbed en de bijbehorende accessoires? Bekijk dan alle LIFETIME verkoopadressen hier op onze site. Daarin staan alle webshops en winkels bij jou in de buurt.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie