WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

LIFETIME piratenkamer

Al zeilen zijn gehesen, het ooglapje zit voor ‘t oog en de schatkaart onder de arm. Licht het anker – de zoektocht naar de schat is begonnen! Voor de kleine piraten begint het avontuur pas echt in een heuse piratenkamer met meubels en accessoires van LIFETIME.
LIFETIME PiratenkamerLIFETIME Piratenkamer

Piratenbed

Slapen in een halfhoogslaper is op zich al een feestje. Maar het bed wordt helemaal stoer met het piraten bedfront. Aan een basisbed van LIFETIME bevestig je een houten front met een zeefdruk illustratie van piraten op een onbewoond eiland. Een halfhoogslaper met piratenfront is verkrijgbaar bij Tienerkamer.nl. Het bed is helemaal af met de bijpassende piraten bedtent. Wat van de ruimte onder de halfhoogslaper een fijne speelplek maakt.

Is een halfhoogslaper nog iets te hoog voor jouw kleine piraat? Kies dan de midihoogslaper of monteer het front aan het basisledikant van LIFETIME.

Accessoires Piraat

Met alleen een piratenbed ben je er nog niet. Op het bed ligt natuurlijk een bijpassend dekbedovertrek van de Kinderbeddenwebshop. Op het bed, in een bankje of onder de hoogslaper leg je leuke sierkussens. Bij de Woon-winkel vind je sierkussens van LIFETIME met het thema piraat.

Funmatras LIFETIME

Als je de piraten (half)hoogslaper hebt gekozen, dan is het wel zo leuk om onder het slaapgedeelte een fijne speelplek te maken. Dit doe je met het funmatras uit de Woon-winkel. Een zachte en pluizige matrashoes maakt van een simpel matras een lekkere plek om te liggen, zitten en spelen. De matrashoes is blauw, dus het lijkt met veel creativiteit net water! En wat past er nou beter in een piratenkamer dan een complete zee onder het bed.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie