WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

LIFETIME Lampen

Een romantische hanglamp of een stoere retro bureaulamp – LIFETIME heeft voor beide stijlen een passend exemplaar. Door de matchende kleuren passen ze ook heel goed bij elkaar in een kinderkamer. Bekijk hieronder de LIFETIME lampen.LIFETIME lampenLIFETIME lampen

Hanglampen LIFETIME

Is jouw dochter een romantisch type? Dan passen de hanglampen van LIFETIME vast heel erg goed in haar meidenkamer. De Morocco chic lamp is een lekker opvallend exemplaar met gekleurde sliertjes stof en glinsterende pailletjes. Deze lamp komt uit de Morocco chic lijn, waar nog meer mooie accessoires als sierkussens en een dekbedovertrek in zitten. Met de roze en paarse accessoires uit deze collectie en prachtige meubels als een hemelbed, waant je dochter zich in het sprookje van 1001 nacht.

Liever een minder gekleurd en opvallende lamp? Dan is wellicht de Silver Sparkle hanglamp een goede optie. Deze lamp is voornamelijk wit en gedecoreerd met zilverkleurig lakleer en allerlei kraaltjes en lovertjes. Bekijk ook de rest van de accessoires uit de Silver Sparkle lijn, zoals sierkussens, voile, bloemenslingers en een mooie spiegel voor aan de wand.

De beide hanglampen zijn ontworpen door het vrolijke en kleurrijke kindermerk Colorique.

LIFETIME bureaulamp

Naast de twee hier boven genoemde hanglampen heeft LIFETIME een hele leuke bureaulamp in haar collectie zitten. Deze lamp heeft een retro look en is verkrijgbaar in twee varianten: een bureaulamp en een knijplamp. De knijplamp kan ook goed als bedlampje gebruikt worden. Beide uitvoeringen zijn in vier kleuren uitgebracht: zachtroze, lichtblauw, wit en zwart. Voor zowel de jongenskamers als voor in een meisjeskamer is er dus wel een passend exemplaar te vinden!

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie