WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

LIFETIME Bedden

Op zoek naar een nieuw bed voor de kids? Met de originele LIFETIME bedden creëer je een super relaxte leefplek die bij de persoonlijkheid van je kind past. Ze hebben allerlei verschillende categorieën – van een echt prinsessen bed tot een boomhut bed.LIFETIME bedden

Oorsprong LIFETIME bedden

De zeer gevarieerde collectie van LIFETIME bestaat al meer dan 25 jaar. Het wordt geproduceerd in Denemarken onder strenge kwaliteitsnormen en met een nauwkeurigheid die men tegenwoordig nog maar weinig tegenkomt. Juist dat is het belangrijkst bij het ontwerpen van kinderbedden.

LIFETIME categorieën

Bij Babypark vind je een overzicht van alle categorieën die Life Time heeft op het gebied van bedden, maar ook de bijpassende producten die daarbij horen bieden zij aan. In een handig overzicht staan de verschillende thema’s uitgelicht. Van een prinsessenkamer Little Princess tot een astronautenkamer Discovery. Je kids zullen met zulke bijzondere bedden urenlang speelplezier hebben!

LIFETIME shops

Naast de webshop van Babypark.nl verkrijgen nog meer dealers de LIFETIME bedden. De Kinderbeddenwebshop geeft je een weergave van alle bedden, inclusief de basismodellen. Goedkoop is het niet, maar dan heb je wel de zekerheid van een goed product. Bij de Betere Kinderbedden en Profita kun je zelf aanvinken wat voor soort model LIFETIME bed je wilt hebben. Je creëert zo een bed naar je eigen wensen en behoeftes.

nog meer: wooninspiratie