WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Leuke dingen voor de jongenskamer

De jongenskamer is ingedeeld, maar je mist hier en daar nog wat leuke dingen voor de jongenskamer. Accessoires maken de jongenskamer helemaal af!

Leuke dingen voor de jongenskamer

Thema jongenskamer

Van de slaapkamer een echte jongenskamer maken is een goed idee. Je zoontje zal zich er helemaal thuis voelen. Houdt hij van stoere auto’s of is hij juist helemaal weg van sterren en het heelal? Een themakamer geeft een goede sfeer aan jongenskamer.

Leuke dingen voor de jongenskamer

Accessoires maken of breken de kinderkamer. Teveel ongeorganiseerde accessoires breken de kinderkamer. Dat betekent natuurlijk niet dat je niet lekker mag variëren met accessoires en kleuren. Het zijn nu eenmaal kinderen en kinderen houden van drukte en kleur. Zolang het maar niet chaotisch wordt.

Accessoires

Accessoires zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren te vinden. Ga je voor een nachtlampje, een speelkleed of een mooi dekbedovertrek? Hieronder hebben wij onze favorieten voor je bij elkaar gezocht. Ook kun je zelf een kijkje nemen in de webshops met leuke kinderkameraccessoires. Een kijkje hier op vtwonen is zeker de moeite waard.

Bron: Boyslabel.com

nog meer: wooninspiratie