WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lente in de kinderkamer

Het is lang genoeg winter geweest. Wij willen lente! Het wordt tijd voor een frisse wind door je huis. En dus ook door de kamer van je kind. Met deze tips breng je de lente in de kinderkamer.

Lente in de kinderkamer

Knalkleurtjes

Van mooi weer worden we vrolijk. De sombere en donkere kleuren maken plaats voor frisse knalkleuren. Denk aan roze, groen, geel en turkoois. Je hoeft niet de hele kinderkamer te veranderen, maar met een paar aanpassingen verandert de ruimte al in een vrolijk geheel. Op het bed leg je een fris, nieuw dekbedovertrek. Voor jongens het dekbedovertrek van Ferm living, met vrolijke marionette dieren. En voor meiden een roze dekbedovertrek met bloemen uit de webshop van Ik en Ik. Vrolijk slapen en vrolijk wakker worden.

Kleurpalet: pasteltinten

Een perfect kleurenpalet voor dit voorjaar is de Pink of Perfection van Kleurinspiratie. Dit palet combineert knalrood met poeder- en pasteltinten. Voor de meisjeskamer combineer je alle kleuren uit het palet met elkaar (je kunt ook een selectie maken). En voor de jongenskamer laat je de roze tinten weg. Leuk: verf één muur in een kleurtje uit het palet, de rest van de kleuren voeg je met accessoires toe. Bijvoorbeeld de vrolijke accessoires uit de nieuwe Little collectie van Bibelotte.

Vogeltjes en bloemen

In de kamer van je dochter kan je je uit leven met vogeltjes en bloemen. Versier één muur in de kinderkamer met dit leuke behang. Aan een andere muur is het leuk om deze vogelhaakjes van Presents at home. Of plak een behangboom van Kek Amsterdam op de muur, met allerlei vogels en bosdieren. Welkom lente! 

Bron: Bibelotte

nog meer: wooninspiratie