WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Legertafel

Een legertafel in de kamer van je zoon of dochter staat erg stoer. Gebruik hem als bureau, knutseltafel of om al het speelgoed en schatten van je kind op uit te stallen. Perfect voor in een ‘Army kinderkamer’.legertafel kinderkamer

Legertafel kinderkamer

De naam zegt het al – een legertafel werd vroeger, en nog steeds, gebruikt in het leger. Het zijn tafels met houten tafelbladen en een frame van metaal. De poten zijn vaak in en uit te klappen. De charme van een legertafel is dat hij duidelijke gebruikssporen heeft. Daardoor krijgt een meubelstuk een echte geschiedenis. Het is voor je kind leuk om zicht te bedenken waar de tafel allemaal geweest kan zijn.

Op Marktplaats en bij Combitex worden regelmatig legertafels aangeboden. Vaak is de kleur van het blad groen. Deze kleur kan je zo behouden, maar met een likje verf krijgt de tafel een hele nieuwe en frisse uitstraling.

Kinderkamer leger

Bij een legertafel horen natuurlijk nog meer army accessoires. Bekijk eens het artikel Army tienerkamer voor tips en inspiratie om een echt stoere legerkamer te maken. Een muur met legerbehang mag daarbij niet ontbreken.

Combitex is een winkel waar je allerlei oude legerattributen vindt. Het is een soort dump waar je antieke meubels en accessoires uit het werkleven kunt kopen. Veel artikelen zijn wel tussen de zestig en honderd jaar oud. Het is dus echt een aanrader om hier even langs te gaan wanneer je start met het inrichten van een legerkamer voor je zoon of dochter.

Bron: Blog ffkoekeloere

nog meer: wooninspiratie