kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Leger dekbedovertrek

Een kleine soldaat kruipt ’s avonds natuurlijk het liefst weg onder een stoer dekbed. Ga je voor groen, camouflagekleuren of juist één met print? Wie op zoek is naar een leger dekbedovertrek, gaat het leukste exemplaar bij één van onderstaande adressen zeker vinden.leger dekbedovertrek

Een stoer dekbed

Op het internet zijn veel verschillende leger dekbedovertrekken te vinden. Een hoop keuzes om even te vergelijken dus! Een stoer legerdekbed met helikopters van het merk Kids Choice koop je via Trendybed.nl. Er is veel op het dekbed te zien, dus vervelen zal het nooit. Via deze webshop vind je ook een dekbedovertrek met camouflageprint. Helemaal passend in een echte legerkamer!

Leger dekbedovertek

Het Army dekbed van Klein & Fijn zal in de smaak vallen bij elke kleine avonturier. Het dekbedovertrek heeft een geblokt patroon in groen en bruin, de echte legerkleuren. Op de geruite ondergrond staan verschillende dessins, van strepen tot ruitjes. Natuurlijk allemaal passend bij de legerkleuren en dus kan je zoon of dochter zich er heerlijk onder verstoppen! Wij vinden het camouflage dekbedovertrek van Klein & Fijn toch wel de stoerste. In combinatie met de Vliegtuig muursticker van Kek Amsterdam kleed je de legerkamer helemaal aan.

Army kamer

Wat is er voor kinderen gaver dan een dekbed met je eigen naam? En ook nog eens in legerprint! Via Moekies.com kun je je eigen dekbedovertrek ontwerpen, met naam of een andere tekst. Zo kruipt je kind elke avond onder zijn eigen dekbed met legerprint. Om de legerbeleving echt compleet te maken, hang je een camouflagenet in de kinderkamer. Inspiratie hiervoor lees je in het artikel Camouflagenet kinderkamer.

Bron: Klein & fijn (Dekbedovertrek Damai)

nog meer: wooninspiratie