kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Landelijke babykamer

Wil je de babykamer een landelijke stijl meegeven? Gebruik dan accessoires en meubels van hout en metaal. Zo krijg je een landelijk en robuust effect.

Landelijke babykamer

landelijke babykamer

Muren in landelijke stijl

Kalk- en krijtverf zorgen voor een landelijke sfeer. De verf is mat en soms zelfs fluweelachtig qua structuur. Combineer dat met een natuurlijke kleur en een landelijke basis is gelegd. Kijk eens in de verflijnen van Carte Colori en Painting the Past wat jou aanspreekt.

Landelijke raambekleding

Qua raambekleding passen shutters goed bij een landelijke stijl. Door het mechanisme kun je de lamellen verder openzetten of juist sluiten. Als de zon erop schijnt, krijg je daardoor een prachtig diffuus licht. Bij INHUIS kan je ze helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Een goed alternatief voor shutters zijn houten jaloezieën. Hiermee creëer je nagenoeg hetzelfde effect!

Brocante meubels

Bij een landelijke stijl passen eigenlijk best veel meubels. Bijvoorbeeld brocante commodes en kasten. Maar ook meubels van onbehandeld hout en sloophout. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Onbehandeld hout geeft een stoer effect. Wit en brocante is wat liever. Het is leuk om in plaats van een schap boven de commode een grutterbak op te hangen met handige vakken. Ook leuk: een klepbankje om spullen in op te bergen. Bij Rivièra Maison ook wat kindermeubels. Zo hebben ze bijvoorbeeld een stoel voor kinderen. Het is ook mogelijk om de babykamer te vullen met riviera maison meubels.

Landelijke accessoires

Hartjes passen in elk interieur. Maar in een landelijke sfeer passen ze heel goed. Kijk eens bij Hartenhuis. Daar kun je  een geboortekaartje laten namaken van een stoffen hart. Ook onmisbaar in een landelijke kamer, zijn veel zachte kussens in warme tinten. En een vloerkleed. Het liefst een beetje wollig en van natuurlijke materialen.

Bron: Perron 11

nog meer: wooninspiratie