WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kroonluchter in de kinderkamer voor een vleugje romantiek

Een romantischere lamp dan een kroonluchter bestaat niet. De krullerige vormen en kraaltjes maken hem perfect voor in een meidenkamer. Maar ook in een babykamer misstaat deze lamp niet. Maar vergis je niet, er zijn zoveel soorten kroonluchters dat de keuze nog niet zo snel gemaakt is.

kroonluchter kinderkamer

Kleurrijke kroonluchter kinderkamer

Zowel in een drukke als rustige kinderkamer past een knalgekleurde kroonluchter. Het is overal een echte eyecatcher. Felgekleurde kroonluchters vind je bij Ik en Ik. Waaronder ook leuke van stof met grappige applicaties.

Kroonluchter kinderkamer Xenos

Wat je tegenwoordig veel ziet, is een kroonluchter met kapjes. Op elke arm van de kroonluchter zit een kapje. Het leuke hiervan is dat je een basis kroonluchter Xenos kunt nemen. Maar door de kapjes af te wisselen krijgt de lamp steeds een nieuwe look. Bij de Xenos zijn allerlei soorten kapjes voor op de kroonluchter Xenos te koop.

Opgeknapte kroonluchter kinderkamer

De mooiste kroonluchters zijn die van vroeger. Zoals die boven de eettafel hing bij je opa en oma. Bij de webwinkel Rode Kapjes verkopen ze oude opgeknapte kroonluchters. Allemaal hebben ze een ander uiterlijk en sfeer, maar ze zijn stuk voor stuk even leuk.

Heb je nog een oude kroonluchter liggen op zolder? Dan knap je hem natuurlijk zelf op. Even oppoetsen, nieuwe peertjes erin én natuurlijk de finishing touch met verschillende vrolijke lampenkapjes. In de workshops kroonluchter decoreren van Galerie Lucie leer  je de kneepjes van het vak.

Kroonluchters van Silly

Silly van Present Time heeft voor alle meidenkamers kroonluchters; hippe roze kroonluchters voor de jongsten, en de meest prachtige kleurrijke exemplaren  voor oudere meiden. Een Silly kroonluchter kinderkamer is een echte eyecatcher en maakt de meidenkamer tot een heus paradijsje. Meisjes vinden het geweldig om zo’n mooie kroonluchter cadeau te krijgen.

Bron: Kaia

nog meer: wooninspiratie