WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Krijtbordverf / schoolbordverf

Leuke berichtjes en memo’s schrijf je met krijt op de muur. Met schoolbordverf maak je een schoolbord naar wens. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe groot het krijtbord wordt en waar je hem maakt. Op de muur, op de deur, aan de zijkant van een kast… 

Schoolbordverf

Krijten maar!

Het is een leuk idee om de muur zwart te schilderen met schoolbordverf. De verf heeft een matte uitstraling en de kleur zwart past eigenlijk in elke stijl slaapkamer. Daarnaast kunnen jij en je kind elke dag de slaapkamer veranderen. Met wit of gekleurde krijt teken je verzonnen woonaccessoires of leuke berichten. Zo gaat de muur nooit vervelen.

Ben je niet zo’n goede tekenaar? Knip of koop gewoon een sjabloon en trek die over. Een sjabloon gebruiken voor het aanbrengen van de verf is ook een goed idee. Een trein of badeend van schoolbordverf staat erg leuk.

Kopen en aanbrengen

Flexa heeft een goed dekkende schoolbordverf in het assortiment zitten. Deze verf is geschikt voor hout, kunststof, plaatmateriaal en metaal. Breng twee lagen verf aan voor het beste resultaat. Hoe je de verf aan moet brengen lees je in de Flexa handleiding.

Kleurrijke krijtverf

Schoolbordverf hoeft niet altijd zwart te zijn. Bij Martin Brinkhuis koop je krijtverf in allerlei verschillende kleuren. Bijvoorbeeld witte schoolbordverf. Maar zelfs turkoois tot violet. Het is geschikt voor elke droge en vetvrije ondergrond.

Magnetische schoolbordverf

Nog handiger is een wandje of deur met magnetisch shoolbord verf. Naast leuke berichten kan je dan ook kaartjes en notities achter laten. De muur heeft wel een aantal lagen nodig voordat er echt magneetjes blijven hangen.

Schoolborfverf Hema

Bij de Hema verkopen ze ook schoolbordverf. Verkrijgbaar in zwart, grijs en roze. Kijk bij een Hema in de buurt voor schoolbordverf Hema.

Bron: Kek wonen met Kinderen | Fotografie Fotolemaire.nl | Styling Estherloonstijn.nl

nog meer: wooninspiratie